Annika

Syksyn Taitokisakoulut Laaksolahden jalkapallohallissa 9.-11.10.2017 - Ilmoittautuminen avattu!

https://www.palloliitto.fi/uutiset/uudenmaan-piiri/syksyn-taitokisakoulut-laaksolahden-jalkapallohallissa-9-11102017-ilmoittautuminen-avattu

14.9.2017 klo 16.19

TAITOKISAKOULUT SYKSY 2017

Uudenmaan piiri järjestää suositut taitokisakoulut syksyllä 2017 Laaksolahden jalkapallohallissa. Suorituspaikat, -pallot ja -välineet ovat samat, kuin piirin taitokilpailuissa marraskuussa.

Mukaan voidaan ottaa vain 75 pelaajaa/päivä, joten varaa paikkasi ajoissa. Mukaan voi ilmoittautua, myös useammalle päivälle.

HUOM! Vain 7-8 pelaajaa / opetusryhmä !

Taitokisakoulut järjestetään halliaikapulan vuoksi viikolla päällekkäin koulutyön kanssa. Osallistujan tulee anoa lomaa leirin ajaksi piiristä kutsun yhteydessä lähetettävällä "vapautus koulutyöstä" -lomakkeella", jolla hän sitoutuu tekemään koulutyössä rästiin jääneet tehtävät. Futaaja huolehtii AINA koulutyönsä kunnolla, sillä koulunkäynti on jalkapallokouluikäisille tärkeysjärjestyksessä nro 1.!!!

Tapahtuma järjestetään Laaksolahden jalkapallohallissa ! Hinta 35€/päivä.

ILMOITTAUTUMINEN: Auki

Taitokisakoulu MA 9.10.2017 klo 09.00-14.30
Taitokisakoulu TI 10.10.2017 klo 09.00-15.00
Taitokisakoulu KE 11.10.2017 klo 09.00-14.30

https://www.palloliitto.fi/uutiset/uudenmaan-piiri/syksyn-taitokisakoulut-laaksolahden-jalkapallohallissa-9-11102017-ilmoittautuminen-avattu

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Toni Räisänen
050-4145938
(Palloliitto)

Benjamin, profiilikuva
Benjamin

Jonathanin takki jäi kentälle, se on nyt meillä. Otetaan torstain treeneihin mukaan.

Jonathan, profiilikuva
Jonathan

Kiitos, en huomannut tätä sun viestiä aikaisemmin! Hienoa että takki on hyvässä tallessa - jonathan tulee treeneihin tänään tiistaina, joten kiva jos viitsitte tuoda sitä mukaan tänään jälleen - kiitos!

Peter

Järjestämme nuorille alla esitellyn kurssin, joka alkaa nyt torstaina. Nyt lyhyellä varoitusajalla ovat muidenkin seurojen nuoret tervetulleita mukaan!

Ystävällisin terveisin
med vänliga hälsningar

Kirsi Lassooy

Grani Tennis ry.
FREEDOM FUND arena
Ristihaantie 2
02750 Espoo
0400-783249

Grani Tennis ja Suomen Mindfulness -Instituutti järjestävät yhdessä seuran GT-teamisläisille ”Mielen mestarit” –kurssin

”Mielen mestarit”

Lasten ja nuorten tunne- ja tietoisuustaitokurssi tukee lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sadoissa tutkimuksissa on todettu lasten hyötyvän mindfulness-taidoista, sekä niiden vaikuttavan myönteisesti lasten psyykkiseen ja fyysiseen terveyteen.
Tunne- ja tietoisuustaidot:
• opettaa lasta rentoutumaan ja rauhoittumaan • vahvistaa lapsen huomiointi- ja keskittymiskykyä • auttavat lasta nukahtamaan ja nukkumaan levollisemmin • opettaa lapsen hallitsemaan paremmin tunteitaan kuten kiukkua tai ahdistusta ja jännitystä. • auttaa lasta olemaan ystävällisempi ja myötätuntoisempi itseä ja toisia kohtaan • tukee lapsen myönteistä minäkuvaa • auttaa lasta voimaan paremmin
Pelikentällä kaikki nämä tunne- ja tietoisuustaidot vaikuttavat lapsen ja nuoren suoriutumiseen. Ne parantavat keskittymiskykyä, auttavat kohtaamaan ja käsittelemään taitavammin tunteita kuten jännitystä tai kiukkua, joita pelikentällä aina välillä kohdataan.

Kurssi toteutetaan kahdeksan viikon pituisena ja tapaamme kerran viikossa torstaisin 45 minuuttia kerrallaan. Kurssi alkaa 7.9. Alle 12-vuotiaat klo 1717.45 ja yli 12-vuotiaat klo 18-18.45. Ilmoittautuminen kotisivuilla. Kurssin hinta on 120 €.
Kurssin ohjaa FM Hanne Laasala. Hanne on UCLA:n kouluttama mindfulness-ohjaaja, erityisopettaja, aineenopettaja ja lasten ja nuorten tunne-ja tietoisuustaito-ohjaaja ja ohjaajien kouluttaja. Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa mindfulnessista Helsingin yliopiston käyttäytymistieteelliseen tiedekuntaan. Hanne on myös toiminut peruskoulun opettajana monta vuotta sekä on kolmen pienen lapsen äiti.

Ilmoittautuminen:

www.granitennis.fi/ilmoittautumislomakkeet

Leevi

Hei Kaikille!

Leeviltä katosi Select Primeran vihreäkuvioinen pallo tänään ikäluokan harkoissa.
Pallossa on nimi ja puhelinnumero, jos joku on vahingossa ottanut mukaan tai löytää jostain.

Terveisin, Sari, Leevin äiti.

Arto, profiilikuva
Arto

GrIFK elokuun leiri KESKUSKENTÄLLÄ Ma-Ke 7-9.8.2017 klo 9-15.
https://www.grifkfotboll.fi/?x253966=1158034