Cedric

Pallopoikia edarin syksyn viimeiseen otteluun - Bollpojkar till representationslagets sista match den här hösten

GrIFK pelaa Hakaa vastaan tulevana lauantaina klo 15 ja siihen tarvitaan nyt lisää pallopoikia. Löytyykö meidän ikäluokasta poikia jotka voivat osallistua tähän? Olisi hienoa jos saisimme ainakin pari poikaa paikalle.

GrIFK spelar mot Haka inkommande lördag kl 15 och till den matchen behövs det mera bollpojkar. Finns det några pojkar från vår årskull som kan ställa upp? Vore fint ifall vi fick åtminstone några pojkar på plats.

Jan Sten

Hej,

Vad är kykykoulu för träningar på fredagarna och till vem är de menade?

Mvh, Lina

Peter

Taitokoulu blir Kykykoulu när spelarna blir 12 ( vilket är nu enligt bollförbundet för vinterserierna spelas enligt nästa års gränser )

Spelarna som får delta ( och betala för det) väljs av föreningen.

Mera info på föräldramötet men innan dess kan ni läsa den gångna säsongens plan:

Ok! Tack Peter!

Cedric

Päivitys halliprojektista - uppdatering om hallprojektet

Tuli viesti teille kaikille koskien halliprojektia. Valitettavasti oli vanhaa infoa siellä. Koko rahoituspaketti ei ole kasassa vielä mutta enää puuttuu vaan 15 000 euroa. Aikataulussa ollaan edelleenkin vaikka kaikenlaista on tullut vastaan. Tulee lisää infoa hallin tilanteesta torstaina.

Det kom ett meddelande till er alla om hallprojektet. Tyvärr så innehöll meddelandet en del gammal information. Vi har inte fått ihop all finansiering ännu men för tillfället saknas endast 15 000 euro. Vår tidtabell håller fortsättningsvis fastän all världens utmaningar har kommit i vår väg. Mer information om hallprojektet kommer på torsdag.

Jan Sten

Peter

Halliprojektissa tarvitaan vielä apua rahoituksen kanssa

Halliprojektin rakennusvaihe on nyt ollut käynnissä kuukauden. Tähän mennessä kaikki on mennyt melko hyvin. Edelleen on joitakin avoimia kysymyksiä, mutta toivomme että hallissa treenataan joulukuun alusta lähtien. Perustukset pitäisi olla valmiina lokakuun aikana ja kupla pystyssä 10. marraskuuta mennessä, mikäli lumi ei sotke suunnitelmaamme. Nurmi asennetaan viimeisenä ja siihen menee muutama viikko.
Viime viikolla nostimme 1,1 miljoonan euron lainan Aktialta ja Kauniaisen kaupunki merkitsi samalla osakkeita 200 000 euroilla. Palloliitto on maksanut 30 000 euron osuutensa ja seurakin on mm. vanhempien avustuksella sijoittanut noin 60 000 euroa halliyhtiöön. Jotta saisimme koko projektin maaliin, tarvitsemme vielä noin 38 000 euroa rakennuskulujen kattamiseen. Kun saamme tämän summan kasaan, Kauniaisen kaupunki sijoittaa vielä 50 000 euroa halliyhtiöömme, eli nyt on erittäin tärkeätä saada kerättyä tuo puuttuva rahoitusosuus.
Toivomme nyt, että voitte eri tavoin auttaa meitä keräämään kasaan rahoituspaketin viimeisen osuuden. .

Edelleenkin on mahdollista merkitä osakkeita hintaan 50 euroa itsellesi tai vaikkapa vihjata tuttavillesi. Mikäli yrityksenne tai tuntemanne yritys on kiinnostunut hallin mainostilasta, sekin järjestyy!
Lisätietoa osakemerkinnästä ja mainostilan myynnistä löytyy halliprojektin sivuilta: : http://grifkfotboll.squarespace.com/. Käytä mielellään sähköposti-osoite halli(piste)grifkfotboll(miuku)outlook(piste)com osakemerkinnöille ja mainostilakyselyille. Halliprojekti on sujunut hyvin tähän asti, nyt meidän täytyy vielä varmistaa että trendi jatkuu loppuun asti!

GrIFK Fotboll ry / Hallitus

Det behövs ännu lite hjälp med finansieringen av vårt hallprojekt

Vårt hallbygge har nu pågått en månad. Det har gått bra och hittills har det inte varit några stora problem. Det finns en del olösta frågor ännu men vår förhoppning är att senast från början av december månad så kan vi träna i hallen. Grunden borde vara klar inom oktober månad och hallen uppe senast 10 november ifall inte snön ställer till det. Därefter läggs gräsmattan och det tar någon vecka.
Förra veckan lyftes lånet på 1,1 miljoner euro och staden gjorde en första aktieteckning på 200 000 euro. Bollförbundet har också betalat in sitt bidrag om 30 000 euro. Föreningen har också till stor del tack vare föräldrarnas insatser lagt in 60 000 euro i projektet. För att få det hela att gå ihop behöver vi ännu ca 38 000 euro för att täcka alla byggkostnader. När den summan är säkrad betalar också staden in ytterligare 50 000 euro så det är oerhört viktigt att vi får ihop de här pengarna innan hallen är uppe.
Vi hoppas att ni nu på olika sätt kan hjälpa oss att samla in den sista delen av finansieringen.

Det går också alldeles utmärkt att ännu teckna aktier för 50 euro styck för egen del eller så tipsa gärna andra om den här möjligheten. Ifall ert företag, eller företag som ni känner till, är intresserade av reklamutrymme i hallen så är det också möjligt att ordna.
Mera information om aktieteckningen och försäljning av reklamutrymme finns på hallprojektets sidor: http://grifkfotboll.squarespace.com/ För förfrågningar eller aktieteckningar så använd gärna adressen halli(piste)grifkfotboll(miuku)outlook(piste)com. Mycket har gått bra hittills, nu gäller det bara att säkerställa att trenden håller i sig.
GrIFK Fotboll rf / Styrelsen

Hei,

Milloin tulee leirin varustelista? Pitääkö m.m. ottaa mukaan omat lakanat tai sänkyvaatteet? Terv. ensikertalainen