Futsalsäsongen börjar 3.11 med en match mot ett mycket bekant lag!

Simon, profiilikuva
Simon ilmoittautui in

Kan komma på första matchen, men inte.andra.

Futsalsäsongen börjar 3.11 med en match mot ett mycket bekant lag!

Kevin

Hei,
Kun teette kynttilätilauksenne, kysykää asiakkailtanne, että haluavatko he lahjapakkauksen (muovia) vai ei. Ihan turhaa pakata jokainen kynttilä yksitellen muoviin/lahjapakkaukseen jos se ei ole menossa lahjaksi. Let’s save our planet! Jokainen pieni teko vaikuttaa! Terv. Lina

Cedric

GrIFK P-06 KYNTTILÄNMYYNTI / LJUSFÖRSÄLJNING

Hei,
nyt ennen talvikauden alkua olisi sopiva aika järjestää tuotemyyntiä. Ajattelimme, että kynttilämyynti voisi toimia tähän vuodenaikaan. Kynttilät ovat käsintehtyjä (koko 10 cm korkeus x 7 cm) ja toimitetaan yksittäispakattuina, joten tässä olisi mitä mainion lahja koko loppuvuodeksi.

Myyntitavoite voisi olla 20 kynttilää per osallistuja (tietysti saa myydä enemmän tai vähemmän) ja myyntihinta 6 € / kynttilä. Tuotto joukkueelle on 3 € per kynttilä!

Myyntiansio menisi talvikauden hallivuokriin sekä futsal että talvisarjojen osallistumismaksuihin.Tämä myynti ei tietenkään ole kenellekään pakollista, mutta toivottavasti mahdollisimman moni kuitenkin osallistuisi tähän.

Jokainen osallistuja kerää tilauksia etukäteen esitteen ja tilauslomakkeen avulla (joka löytyy Nimenhuudosta kansiosta 06 Varainhankinta) ja ilmoittaa minulle sitten tilauksensa (heidi(piste)sten(miuku)hanken(piste)fi). Myyntiaika on kaksi viikkoa, eli 24.10.2018 klo 18 asti. Valitettavasti tämä osuu syysloman aikaan, mutta kynttilöiden valmistus loppuu ensi viikolla, joten myyntiä ei voi siirtää myöhäisempään ajankohtaan.

Tuotteet saatte lokakuun lopussa. Ilmoitan myöhemmin tarkempaa ajankohtaa.

GrIFK P-06 LJUSFÖRSÄLJNING
Hej,
inför vintersäsongen tänkte vi att det kunde vara bra att samla pengar till laget och tänkte att ljus skulle vara lätta att sälja den här årstiden. Ljusen är handgjorda (storleken är 10 cm hög x 7 cm) och levereras styckevis i presentförpackning. Således en ypperlig gåva att ge bort för resten av året.

Försäljningsmålet kunde vara 20 ljus per deltagare (självklart kan det vara mer eller mindre) och priset skulle vara 6 € / ljus. Vinst för laget blir då 3 € per ljus!

Vinsten skulle gå till vintersäsongens hallhyror och deltagaravgifter för lagens futsal- och vinterserier. Försäljningen är naturligtvis frivillig, men vi hoppas att så många som möjligt kan delta.

Var och en samlar beställningar med hjälp av broschyren och beställningsblanketten (finns i Nimenhuuto - kansio 06 Varainhankinta) samt meddelar beställningen åt mig (heidi(piste)sten(miuku)hanken(piste)fi). Försäljningstiden är 2 veckor dvs fram till 24.10.2018 kl 18.Tyvärr kolliderar försäljningen med höstlovet, men tillverkningen av ljusen avslutas nästa vecka, så försäljningstiden av ljusen kan inte flyttas framåt.

Ljusen får ni i slutet av oktober. Jag meddelar senare exakt datum.

Syysterveisin, Hösthälsningar Heidi

Leo, profiilikuva
Leo ilmoittautui in

Är matchen i kupla eller ute i regn?

Regn